dimecres, 15 d’abril del 2015

Compromesos amb la lactància materna



Lactància materna




Si feu clic a la foto, viatjareu a la secció de la pàgina web del CAPSE amb diversos documents, normatives, informacions i enllaços que hem preparat per a totes les famílies que es vulguin informar sobre la lactància materna.

El que volem, i això és el més important, és ajudar a les mares que volen donar el pit i tenen dubtes o alguna dificultad per fer-ho, o simplement rebre informació. No pretenem convencer a ningú. Volem informar i ajudar.

A la web trobareu la part escrita, però també com trobar ajuda personal. Us informem del dia en què podeu venir al CAP a trobar-vos amb altres mares i amb una infermera que us orientarà en el que necessiteu, així com un mail de contacte. També veureu al calendari del blog i de la web que el taller de Lactància Materna té lloc cada divendres no festiu a les 11:30 hores.

Fixeu-vos que per assistir al Taller de Lactància Materna o demanar ajuda no és necessari que el nadó ja estigui donat d'alta enlloc ni que hagi estat visitat. No us demanarem cap paper ni document.

També convidem a venir a les dones embarassades que vulguin veure de primera mà com ho fan i ho viuen les dones que ja estan lactant. En aquest cas, us convidem especialment el primer divendres de cada mes.

No dubteu en demanar ajuda a qualsevol membre de l'Equip de Pediatria.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada